collapse

S-Recommendation with Voice Interaction

Nemojte propustiti omiljene emisije Potpuno nova funkcija S-Recommendation with Voice Interaction predlaže šta novo može da se pogleda na osnovu vaših afiniteta. Takođe, dok gledate TV, poslaće vam upozorenje da se vaš omiljeni program reprodukuje i pitaće vas da li želite da ga gledate ili snimite. Intuitivne glasovne komande olakšavaju navigaciju u odnosu na ranije.
SI (Smart Interaction) 2.0

Više interakcije, vise zabave, vise od Smart TV-a Smart interaction 2.0 sadrži intuitivniju kontrolu pokretom, glasom i kretanjem. Kontrolišite igre samo rukom i koristite novi i poboljšani korisnički interfejs Smart Hub-a kako biste još vise uživali u televiziji.
Smart Evolution

Unapredite performance televizora zahvaljujući poboljšanom softveru, bržem procesoru sa četiri jezgra i još mnogo toga drugog – a da ne morate da kupite novi Smart TV. Uživajte u najnovijim verzijama Smart Hub-a i novim Smart Interactive funkcijama svake godine. ..


DREAM
sat-tv!

dream-sat.com.ba
dream-sat/upload dream-sat/upload
Microsoft predstavio Windows 10, Cortana, Spartan, Surface Hub i HoloLens

Microsoft Windows 10 je sve ono što je Windows 8 trebao biti! Novi operativni sistem konačno postaje prvi multi-platformijski operativni sistem koji će pored PC i tablet računara pružati i dosledne performanse korisnicima Windows telefona i Xbox konzole sa interfejsom koji radi u najmanju ruku jednako brzo kao što su korisnici navikli od Google i Apple-a. Pa da krenemo sa onim što je kompanija Microsoft sinoć predstavila. Windows 10 će biti besplatan Prva velika vest večeri bila je da će Windows 10 biti besplatan (kao nadogradnja) za korisnike operativnih sistema Windows 8.1, Windows Phone 8.1 i Windows 7. Kompanija Microsoft navodi da će korisnici ovih operativnih sistema imati rok od godinu dana da besplatno urade nadogradnju na Windows 10. Microsoft posebno naglašava za uređaje koji budu nadograđeni na Windows 10 a to je da će imati podršku do kraja njihovog životnog veka. Zanimljivo je da Microsoft predstavlja Windows 10 više kao servis nego kao operativni sistem. Terry Myerson, potpredsednik odjela Microsoft Operating Systems, predstavljajući novi operativni sistem čak je rekao da se na Windows 10 može gledati kao na jedan od najvećih Internet servisa na svetu. On je demonstrirao je najnoviji Start Menu koji po želji može da se raširi na celi ekran. Tu je i novi akcioni centar za pregled obaveštenja, prebacivanje između Wi-Fi ili Bluetooth, itd.. Cortana Microsoftov virtuelni asistent Cortana izgleda prilično impresivno. Ne zvuči robotski kao što je to slučaj sa nekim drugim personalnim asistentima koje ste možda koristili. Njen glas je tečen i veoma sličan ljudskom glasu. Na radnoj površini (desktopu), Cortana se nalazi dnu ekrana u traku za pretragu (Search bar) pored startnog menija (Start Menu). Očekivanja Microsofta su da će personalni asistent Cortana obezbediti novi način interakcije sa uređajima. Na primer, Cortana vam može obezbediti vremensku prognozu, pisati i slati mejlove te pomoći u pronalaženju datoteka ili fotografija na računaru.
Superb Simfonija: Zvanično predstavljena nova Škoda SUPERB

Nova Superb predstavlja glavni adut češke fabrike, kada je u pitanju tržište limuzina. Zato je velika pažnja posvećana komforu putnika pa je sam auto produžen i blago proširen, ne bi li putnici dobili više mjesta za ruke i noge. Najveći akcenat je bačen na dodatnu opremu, koja bi trebalo da ovaj auto izdvoji iz mase. Klima koja ima tri različite zone, sjedišta koja se griju, daljinsko grijanja vjetrobrana, kao i topla voda u mlaznicama su stvari koji se ne viđaju u osnovnom paketu opreme kod ostalih automobila u ovoj klasi. Posebno nam se svidjela mogućnost otvaranja gepeka tako što mahnete nogom, tj. stopalom ispod zadnjeg branika (spada u dodatnu opremu). Tu je i zadnja generacija “park assist” koja vam omogućava automatsko parkiranje automobila, a zadnja kamera je takođe dio standardne opreme. Infotainment sistem podržava kakoApple car tako i Android Auto, a veliki broj programa i podešavanja možete kontrolisati preko pametnog telefona. Tu je i Wi-Fi adapter preko koga možete, pomoću smartfona, kontrolisati muziku sa zadnjeg sjedišta. Sam enterijer je pun malih detalja, kao što su držači za flaše i čaše, kišobrani u vratima, USB portovi, postolja za tablete i tako dalje. Što se tiče agregata nova Škoda Superb će na početku imati 8 motora u ponudi. Svi će imati u sebi integrisan turbo punjač, a od toga će 5 biti benzinci, dok će ostatka “trošiti” dizel. Novi motori zadovoljavaju sve ekološke norme (Euro 6) i ispuštaju vrlo malo štetnih gasova u atmosferu (95 g CO2 po kilometru). Lagali bi kada bi rekli da nismo impresionirani sa novom Škodom Superb, a sada nam ostaje da vidimo kako će se kupcima svidjeti.


PRISCHY admin PRISCHY
OWNER
Ruspi admin Ruspi
ADMINISTRATOR
Roko admin Roko
ADMINISTRATOR
Allain admin Allain
ADMINISTRATOR
skymario84 admin skymario84
ADMINISTRATOR
volonter gmod volonter
MODERATOR
Luc+Luc gmod Luc+Luc
MODERATOR
Munja.TV gmod Munja.TV
MODERATOR
mungos1 gmod mungos1
GLOBAL MODERATOR
Rapptor gmod Rapptor
GLOBAL MODERATOR
veso1982 gmod veso1982
MODERATOR
gmod umago
MODERATOR
Allex gmod Allex
GLOBAL MODERATOR
Rizov gmod Rizov
MODERATOR
SATmax gmod SATmax
MODERATOR
Kralj gmod Kralj
GLOBAL MODERATOR
boshkarin gmod boshkarin
MODERATOR
gmod tunjoz
GLOBAL MODERATOR
cruiser gmod cruiser
GLOBAL MODERATOR
ciefp gmod ciefp
MODERATOR
brajlla gmod brajlla
GLOBAL MODERATOR