Author Topic: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM  (Read 463 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

  • Full Member
  • *
  • Posts: 249
  • Otac i Sin (x2) Tito i Staljin
A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« on: September 19, 2016, 21:27:35 »
 Dobio sam A1 Hybrid Box i sada imam problema da putem kompa odnosno Laptopa udjem u Modem Dok sa Telefonom ide bez problema.
Da li neko zna o cemu se Radi. Pokusao sam mreznim kablom i preko W- lan  Ali  nikako. Ostale stranice otvara bez problema samo Ta IP Adressa (10.0.0.138) Ne ide.
Sta bi mogao biti Problem?

Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Posts: 4210
  • KAFE BAR D13
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #1 on: September 19, 2016, 22:25:49 »
nejasno napisano.imas li internet na laptopu preko tog rutera.znaci da li preko wi fi sa tog rutera se spaja taj laptop na internet
Kada sam upoznao ljude zavolio sam zivotinje


ZGEMMA H7S
GIGABLUE X 1
DM 820 HD
MAG 410
VU+ DUO
CLOUD IBOX III
CLOUD IBOX II
WETEK PLAY LibreELEC
WETEK PLAY OPENSPA
DM 800 HD JAPHAR SIM OPENATV 5.0
DM 800 HD JAPHAR SIM OPENATV 4.2
AZBOX ME OPENATV 6.2
AZBOX ELITE OPENATV 6.1
DREAMBOX 7020 GEMINI 4.70
SAMSUNG DSR 9500VIA CI

Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM

  • MODERATOR
  • *
  • Posts: 1665
    • Email
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #2 on: September 19, 2016, 23:15:12 »
di upisujes taj ip na laptopu?

Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM

  • Full Member
  • *
  • Posts: 249
  • Otac i Sin (x2) Tito i Staljin
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #3 on: September 20, 2016, 07:49:46 »
Hybrid Modem poseduje sim karticu  i A1 prikljucak. Sama konfiguracija Modems ide preko mreznog kabal odnosno direktna veza izmedju modema i kompa kako bi se sim kartica aktivirala. Aktivacija je prosla uredno  (obavezno je prva aktivacija kablom) Ali Problem nastaje kada hoCu ponovo da se povezem sa modemom  odnosno Modem ne dozvoljava Pristup samo kompu. Net funkcionise normalno komp otvara sve stranice kao i sa predhodnim modemom ali samo kada upisem oficijalnu IP od modema tako ostane u browseru ne pokazuje da je pogresna IP niti spiner vrti kao da trazi IP. Pasw.je i dalje po defaultu nista nije izmenjeno apsolutno cak ni do paswd.Ne mogu da pristupum. Svi ti problemi du vezani samo za Laptop  dok sa telefonom mogu da pristupum modemu bez problema.
Potrebno mi je Radi konfiguracije  portova Display na telefonu je premali za tako nesto.
 Nadam da sam bolje objasnio Problem
Pozdrav