collapse

Author Topic: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM  (Read 177 times)

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

Online misa69

  • Full Member
  • *
  • Posts: 216
  • Otac i Sin (x2) Tito i Staljin
A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« on: September 19, 2016, 21:27:35 »
 Dobio sam A1 Hybrid Box i sada imam problema da putem kompa odnosno Laptopa udjem u Modem Dok sa Telefonom ide bez problema.
Da li neko zna o cemu se Radi. Pokusao sam mreznim kablom i preko W- lan  Ali  nikako. Ostale stranice otvara bez problema samo Ta IP Adressa (10.0.0.138) Ne ide.
Sta bi mogao biti Problem?

Offline Ruspi

  • ADMINISTRATOR
  • *
  • Posts: 3924
  • KAFE BAR D13
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #1 on: September 19, 2016, 22:25:49 »
nejasno napisano.imas li internet na laptopu preko tog rutera.znaci da li preko wi fi sa tog rutera se spaja taj laptop na internet
NE znam sta ce biti sa SKY DE! Ne saljite PM, ne zovite na MSN, Skype i sl. zbog toga! Hvala!
GIGABLUE X 1
VU+ DUO
CLOUD IBOX III
CLOUD IBOX II
WETEK PLAY MNIGMA
DM 800 HD JAPHAR SIM OPENATV 5.0
DM 800 HD JAPHAR SIM OPENATV 4.2
AZBOX ME OPENATV 5.1
AZBOX ELITE OPENATV 5.1
DREAMBOX 7020 GEMINI 4.70
SAMSUNG DSR 9500VIA CI

Offline boshkarin

  • MODERATOR
  • *
  • Posts: 1651
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #2 on: September 19, 2016, 23:15:12 »
di upisujes taj ip na laptopu?

Online misa69

  • Full Member
  • *
  • Posts: 216
  • Otac i Sin (x2) Tito i Staljin
Re: A1 Hybrid Box/Hybrid Modem HA35-22/AM
« Reply #3 on: September 20, 2016, 07:49:46 »
Hybrid Modem poseduje sim karticu  i A1 prikljucak. Sama konfiguracija Modems ide preko mreznog kabal odnosno direktna veza izmedju modema i kompa kako bi se sim kartica aktivirala. Aktivacija je prosla uredno  (obavezno je prva aktivacija kablom) Ali Problem nastaje kada hoCu ponovo da se povezem sa modemom  odnosno Modem ne dozvoljava Pristup samo kompu. Net funkcionise normalno komp otvara sve stranice kao i sa predhodnim modemom ali samo kada upisem oficijalnu IP od modema tako ostane u browseru ne pokazuje da je pogresna IP niti spiner vrti kao da trazi IP. Pasw.je i dalje po defaultu nista nije izmenjeno apsolutno cak ni do paswd.Ne mogu da pristupum. Svi ti problemi du vezani samo za Laptop  dok sa telefonom mogu da pristupum modemu bez problema.
Potrebno mi je Radi konfiguracije  portova Display na telefonu je premali za tako nesto.
 Nadam da sam bolje objasnio Problem
Pozdrav

 


PRISCHY admin PRISCHY
OWNER
Ruspi admin Ruspi
ADMINISTRATOR
Roko admin Roko
ADMINISTRATOR
Allain admin Allain
ADMINISTRATOR
skymario84 admin skymario84
ADMINISTRATOR
volonter gmod volonter
MODERATOR
Luc+Luc gmod Luc+Luc
MODERATOR
mungos1 gmod mungos1
GLOBAL MODERATOR
Rapptor gmod Rapptor
GLOBAL MODERATOR
veso1982 gmod veso1982
MODERATOR
gmod umago
MODERATOR
Allex gmod Allex
GLOBAL MODERATOR
Rizov gmod Rizov
MODERATOR
SATmax gmod SATmax
MODERATOR
Kralj gmod Kralj
GLOBAL MODERATOR
boshkarin gmod boshkarin
MODERATOR
gmod tunjoz
GLOBAL MODERATOR
cruiser gmod cruiser
GLOBAL MODERATOR
ciefp gmod ciefp
MODERATOR
brajlla gmod brajlla
GLOBAL MODERATOR